Få orden på arkiveringen

 

I mange bedrifter, er det viktig at viktige papirer og sikre fortrolige papirer – så man til enhver tid ved hvor man kan finne de, når man trenger de. Bedrifter som revisorer eller jurister bruker stadig mye papir og det er viktig at de ikke bare ligger å flyter, da det også kan gi et ikke så profesjonelt utseende på kontoret og arbeidsplassen.

 

Arkivskap hjelper deg med orden
Et arkivskap kan hjelpe deg med å sikre orden i dine viktige papirer. Slike skap, finns i flere farger og modeller, de fleste er stilrene i utseende og man kan også få de mer tradisjonelle arkiveringsvognene. De klassiske hengemappe arkivskapet har blitt brukt gjennom flere årtier, og er en lett måte og holde orden over papirer, og kan sorteres etter alfabetet, hvilket vil gi et enda enklere overblikk.

 

Få mer plass og overblikk i rommet
Enten om du jobber på et stort kontor eller du er på utkikk etter en løsning til hjemmearbeidsplassen, kan et arkivskap være løsningen til deg. Med et klassisk arkivskap, kan du få løstliggende mapper og papirer vekk fra rommet, og plassere det i arkivskapet, det vil automatisk gi mer plass i rommet. Et rotete kontor er ikke motiverende og det kan være vanskelig å finne hode og hale i alt. Det kan være stressende for alle parter på kontoret.

file cabinet 3d and colorful folder closeup image

 

Arkivskapet som oppbevaring
Arkivskapet kan i de fleste tilfelle brukes til annet enn arkivering. Mange bruker det også til annen oppbevaring, for eksemplel printerpapir eller clips, eller simple andre ting du bruker i hverdagen på jobben. Når alt er sortert i skapet, har du alt ved hånden og det vil effektivisere arbeidet en hel del.

 

Arkivskap med sikkerhet
Et arkivskap inneholder ofte fortrolige og viktige dokumenter, som bedriften ikke ønsker skal leses av uvedkommende. Derfor kan arkivskapene avlåses, så dette problemet unngås. De fleste skap har en tippesikring, som gjør at kun en skuff kan åpnes av gangen og låses heretter med en sentrallås.

 

Tenker du at et arkivskap er noe du eller bedriften trenger har Altistore et stort utvalg av verdiskap i flere farger, størrelser og modeller. Skapene er tidløse og robuste, og har en lang levetid – et arkivskap brukes, som regel flere ganger om dagen, og skal derfor kunne tåle litt.

Altistore kan både levere en større levering av skap eller til privatpersoner, som bare trenger et enkelt skap til hjemmet.

Er du usikker på hvilket skap som passer best til dine/deres behov, kan det vært lurt å rådføre seg med en profesjonell slik at dere velger det riktige skapet.